Ultrasonic difuzor Deerma F327W

Preporučujemo Novost  
83569
F327W
OSTALO
Zdravlje
Novo
Dostupan za isporuku

Očekivano vrijeme isporuke na vašu adresu na dan: 19.05.2021


Cijena za plaćanje karticama: 715,79 kn
Cijena s 5% popusta za gotovinu 680,00 kn
Naruči
Tehničke specifikacije

Proizvođač RAZER

Opis proizvoda

Product code F327W
Power of the device 25W
Capacity of water tank 5L

Detaljan opis

Ovlaživač zraka za posebne zadatke
Moderni ovlaživač zraka Derma F327W s funkcijom sterilizacije idealno je rješenje za alergičare. Njegov moderan dizajn u kombinaciji s funkcionalnošću djeluje u bilo kojoj situaciji.

Snaga UV svjetla
Moderno rješenje sterilizacije vode UV lampom funkcionirat će u svakoj kući, posebno među alergičarima. Posebni sustav od 360 ° omogućuje temeljito pročišćavanje vode u spremniku, što rezultira nezamislivo svježom i čistom parom. Učinkovitost ove metode je 99% uništenih bakterija i drugih mikroorganizama. Cijeli se postupak odvija unutar uređaja i nevidljiv je, što ga čini potpuno sigurnim za oči.

Dugotrajni rad
Moćni spremnik za vodu zapremine 5 L daje mogućnost rada do 14 sati bez ponovnog punjenja. Ovo rješenje omogućuje održavanje konstantne vlažnosti zraka i danju i noću.

Moderan dizajn
Ovlaživač zraka dizajniran je u tehnologiji koja ograničava vezu kako bi se izbjeglo curenje ili mehanička oštećenja. Uz to, moderan, ovalni oblik prozirnog spremnika u kombinaciji s crnom bazom uklopit će se u bilo koji prostor. Deerma D327W također može postati osobniji dodavanjem ukrasa u spremnik za vodu. Opremljen modernim zaslonom koji prikazuje trenutnu razinu vlažnosti.

Filtracija ugljika
Korištenjem ugljičnog filtra s 3D tehnologijom rupa postignuta je najviša razina čistoće. Filtracija zadržava svu prašinu, kosu ili druge čestice koje mogu uzrokovati onečišćenje vode u spremniku.

Tri razine snage
Uređaj je opremljen s tri razine izbacivanja pare. Prva se koristi za dugotrajno, ali sporo vlaženje. Drugi se može koristiti za održavanje konstantne vlage, ali u većim razmjerima. Treća razina daje veliko i opsežno izbacivanje pare, što je korisno za brzo vlaženje. Ovisno o stanju zraka i odabranom vremenu rada, uređaj će sam odabrati odgovarajući način rada, dajući vlažnost zraka od 45% do 90%.

Hidratantna magla
Poseban sustav razbijanja molekula vode dovodi do toga da iz uređaja izlazi fina maglica, bez velikih kapi vode. Te mikro čestice ne samo da vlaže zrak, već i prodiru u kožu, čineći je glatkom i zategnutom.

Za upotrebu noću
Tihi način rada (20-40 dB0, postavke vremena rada, prazno stanje zaslona i mogućnost uključivanja ili isključivanja plavog svjetla daju idealne uvjete za korištenje ovlaživača zraka i noću

Postavke radnog vremena
Mogućnost podešavanja radnog vremena daje udobnost u korištenju. Uređaj može raditi 2,4,8 ili 10 sati bez pauze, ovisno o potrebama. Ovlaživač je moguće pokrenuti i bez određenog vremenskog intervala, međutim posebna zaštita će isključiti uređaj nakon 12 sati kako bi se izbjegao rad bez vode u spremniku.

Aromaterapija
U uređaj možete dodati svoja omiljena mirisna ulja kako bi osim vlaženja prostoriju ispunili i aromom. Na taj način možete provoditi aromaterapiju, koja pozitivno utječe na vašu dobrobit.

Komentari i ocjene kupaca "Ultrasonic difuzor Deerma F327W"

Prosječna ocjena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocjena.

Ako ste proizvod već kupili, veselit će nas Vaše mišljenje!

Slični proizvodi
Preporučujemo Novo Novost   Slika proizvoda: Blitzwolf BW-FUN5 UV sterilizator sa UV dezinfekcijom, sterilizira više predmeta & Aroma difuzer

Blitzwolf BW-FUN5 UV sterilizator sa UV...

Dostupan za isporuku
499,00 kn 379,00 kn Naruči
Preporučujemo Novo Novost   Slika proizvoda: Pametni pročišćivač zraka Air Purifier Pro

Pametni pročišćivač zraka Air Purifier Pro

Dostupan za isporuku
2.499,00 kn Naruči
Preporučujemo Novo Novost   Slika proizvoda: Ultrasonic difuzor Deerma F325

Ultrasonic difuzor Deerma F325

Dostupan za isporuku
420,00 kn Naruči
Preporučujemo Novo Novost   Slika proizvoda: UV svjetiljka Blitzwolf BW-FUN6

UV svjetiljka Blitzwolf BW-FUN6

Dostupan za isporuku
399,00 kn Naruči
Preporučujemo Novo Novost   Slika proizvoda: BlitzWolf BW-SC3 pametna WiFi vaga sa 13 mjernih funkcija (crna)

BlitzWolf BW-SC3 pametna WiFi vaga sa 13 mjernih...

Dostupan za isporuku
359,00 kn Naruči