Bežični usisavač Deerma VC20 Plus

Preporučujemo Novost  
83633
VC20
OSTALO
Čišćenje
Novo
Dostupan za isporuku

Očekivano vrijeme isporuke na vašu adresu na dan: 01.12.2020


Cijena za plaćanje karticama: 735,79 kn
Cijena s 5% popusta za gotovinu 699,00 kn
Naruči
Tehničke specifikacije

Proizvođač RAZER

Opis proizvoda

Izlazna snaga 150W
Nazivni napon 14,4V
Razina buke <80 dB
Snaga 8000Pa
Kapacitet baterije 2200 mAh
Vrijeme punjenja oko 4,5 sata
Radno vrijeme standardno / visoko oko 22 minute / oko 15 minuta
Kapacitet spremnika za prašinu 0,6l
Težina 1,85kg


Detaljan opis

Deerma VC20 Plus - Vrijeme za inovacije

Lagane, učinkovite, stabilne performanse i višestruki programi - Deerma VC20 Plus
Ovo je novi, poboljšani model bežičnog usisavača koji će vas oduševiti svojim performansama.
 

Novi, bolji motor
Poboljšani motor VC20 Plus doseže i do 150 W, što omogućuje brzo, točno i usisavanje bez problema.
Ogromna, još snažnija snaga usisavanja također je impresivna. Kad ga koristite, prašina ili mrvice neće vam pobjeći!

Kist koji će vas iznenaditi svojom učinkovitošću
Nova četka opremljena je ugrađenim električnim motorom, koji omogućuje precizno četkanje brzinom od 3000 / min. Paučina, prašina, kosa, krzno - nijedan otpad nije zastrašujući - lako će ih sve prikupiti. Spiralna četka savršeno se uklapa u osnovni element za čišćenje, omogućujući vam temeljito čišćenje poda i ne zanemarivanje čak i malih razmaka između tepiha ili pločica. Deerma VC20 Plus pružit će vam potpuno čišćenje površine - vaš će dom zasjati kao nikad prije!

Četke za posebne zadatke
Višenamjenske, zamjenjive, rotirajuće četke omogućit će vam čišćenje bilo kojeg prostora. Više ne morate premještati svoj namještaj - s pravim dijelovima usisavača lako ćete se nositi s prašinom i paucima koji se nakupljaju ispod. Debljina podne četke je samo 47 mm, tako da se lako može koristiti na uskim, teško dostupnim mjestima. Manje četke mogu se koristiti za usisavanje uglova, polica, sofe ili autosjedalica - ograničeni ste samo maštom!                                                                                                   

Pogodnost bežične veze
Jeste li se zasitili neudobnog, ne baš praktičnog kabela usisavača koji vam ograničava pokretljivost, zapetljava se između namještaja i često vas natjera da se spotaknete o njega? Deerma VC20 Plus spasit će vas svih ovih problema! Bežični usisavač možete nositi gotovo bilo gdje i vrlo je prikladan za rukovanje. Jednostavno možete doći i do najtežih područja i usisati sav otpad koji vam se nađe na putu. Stropovi, uglovi, automobil, laptop, garaža, pa čak i police u ormaru - ova i mnoga druga mjesta uskoro mogu impresionirati čistoćom!


Lakoća
Mala težina usisavača također omogućuje ugodno čišćenje. Deerma VC20 Plus teži manje od 1 kg, što znači da je lakša od 3 limenke Cole! Podizanje na vakuumska mjesta stoga nije problem. Svatko, uključujući dijete ili stariju osobu, može to riješiti. Oprostite se od prljavih stropova i prašnjave ventilacijske rešetke - Deerma VC20 Plus pomoći će vam da ih očistite.


Stvorite sigurno okruženje u svom domu
Deerma VC20 Plus također je poboljšana unutarnja ciklonska filtracija. Usisavač omogućuje odvajanje prašine iz zraka i filtriranje kroz HEPA sustav. To vam omogućuje uživanje u čistom, zdravom okolišu bez alergena u svom domu.

Izdržljiva baterija
Potpuno napunjena baterija omogućuje 22 minute neprekidnog usisavanja. To je dovoljno za temeljito čišćenje malog stana. Tako dug životni vijek usisavača osigurava baterija od 2200 mAh i novi, poboljšani BMS sustav. To vam omogućuje usisavanje kuće, a zatim ponovno punjenje baterije kako biste uređaj koristili kad vam opet zatreba.

Pazite na svoj usisavač lako i udobno

Spremnik za prašinu i filtar smješten u njemu možete jednostavno očistiti. Možete brzo i jednostavno odspojiti spremnik za prašinu s uređaja, a zatim ga oprati pod mlazom vode. Nakon što se osuši, možete ga jednostavno pričvrstiti natrag i koristiti ponovno. Ovo je jednostavno, ekonomično i sigurno rješenje za održavanje vašeg usisavača čistim i u dobrom stanju.

Deerma VC20 Plus ima zanimljiv dizajn. Dolazi u bijeloj i narančastoj boji, privlači pažnju, privlači pogled i oživljava interijer. On je funkcionalan, a istovremeno moderan uređaj koji će dobro funkcionirati u svakom stanu. 

Komentari i ocjene kupaca "Bežični usisavač Deerma VC20 Plus"

Prosječna ocjena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocjena.

Ako ste proizvod već kupili, veselit će nas Vaše mišljenje!

Slični proizvodi
Preporučujemo Novo Novost   Slika proizvoda: Inteligentni usisavač / robot za brisanje podova Viomi SE

Inteligentni usisavač / robot za brisanje podova...

Dostupan za isporuku
3.999,00 kn Naruči
Preporučujemo Novo Novost   Slika proizvoda: Usisavač Deerma DX700 (silver)

Usisavač Deerma DX700 (silver)

Dostupan za isporuku
399,00 kn Naruči